Jag har en YouTube-kanal!

Idag laddade jag upp min första YouTube-video någonsin! Det är en längre version av min första konstfilm med Canon EOS C200, vilken innehåller musik av Patrik i BatAAr, modellande av Patrik och Simon i BatAAr, makeup och hår av LolikaLou och mina konstfototekniker i rörelse för första gången. Filmen är en hyllning till musiken, 90-talet som jag aldrig tycks växa ur, min hemstad Göteborg och min pappas målarfärger, som jag ärvt efter hans bortgång.

Se videon här: https://www.youtube.com/watch?v=8oz9iy-VvjU

Jag har många fler videos på gång - i första hand tack vare mitt uppdrag som Canons svenska produktambassadör för den nya cinemakameran EOS C200, vilket har boostat min inspiration och kreativitet till max dygnet runt de senaste två månaderna. Men även annat konstnärligt som jag filmat under hela mitt liv har en given plats på denna kanal, som jag kanske borde ha startat redan när jag var 10 om det var möjligt! Allt har sin tid.

Det huvudsakliga syftet med min YouTube-kanal är att ha en egen, lättillgänglig offentlig plats där jag - i mån av tid - kan lägga upp videos som är längre och i bättre kvalitet än på Instagram och Twitter.

Prenumerera på kanalen här: https://www.youtube.com/channel/UCHG7_0EUDY4l7pMMCf0ejLQ