Om en vecka släpps BatAArs nya singel "DEVOUR"! Musikvideon och bandbilderna är som vanligt filmade, fotade, ljussatta och stylade av mig. Makeup av LolikaLou. Hår av LolikaLou och Kairouz Akira. Videoklippning av Simon (BatAAr). Kolla in bandets hemsida för att få en snabb och smidig överblick av det bild- och filmmaterial som släppts hittills inför releasen!

Idag laddade jag upp min första YouTube-video någonsin! Det är en längre version av min första konstfilm med Canon EOS C200, vilken innehåller musik av Patrik i BatAAr, modellande av Patrik och Simon i BatAAr, makeup och hår av LolikaLou och mina konstfototekniker i rörelse för första gången. Filmen är en hyllning till musiken, 90-talet som jag aldrig tycks växa ur, min hemstad Göteborg och min pappas målarfärger, som jag ärvt efter hans bortgång.

Jag har tilldelats den stora äran att vara Canons svenska produktambassadör för den nya cinemakameran EOS C200! Jag har fått använda kameran först och exklusivt i Sverige innan den släpps.

Under hela maj och juni i år kan ni se mina konstnärliga självporträtt på Scandinavian Photo i Mölndal! Vernissage 6 maj kl. 12-14. Jag kommer även att hålla ett föredrag om min verksamhet på Scandianvian Photo Expo 2017 i Mölndal den 13 maj, på uppdrag av Canon. Varmt välkomna!

Nyligen släpptes svenska art metal-bandet BatAArs nya musikvideo MALIGNITION, filmad av mig med min Blackmagic URSA Mini 4.6K. Storyscenerna spelades in i den fantastiska studion Lumiere'k i Tokyo och effekt-/stockmaterialet hemma i min studio i Göteborg. Under inspelningsdagen i Tokyo tog jag även bandbilderna till releasen av videon.

Just nu kan ni se denna reklambild som jag tagit för Clarion Hotel Post bakpå bussar i Göteborg! Bilden togs med bussens reklamyta i åtanke och reklamkampanjen handlar om årets presentkort som Post säljer inför jul, kallade Postklappar.

Se mina bilder på superyogin Johanna Andersson i en ny artikelserie på Sportamore.se! I varje artikel lär Johanna ut yogaövningar och mina bilder förtydligar hur de ska göras.

BatAArs nya musikvideo VREDE är ute nu! Den släpptes på bandets YouTube-kanal för några timmar sedan, för att knyta an till nyheterna om TEKKEN 7 på årets E3.
 

Just nu kan ni se mina konstfoton på Kollängens tingshus vid Kinnekulle! Jag, min syster Maria Lager och vår mormor Gerd Göran ställer ut på denna natursköna historiska plats t.o.m. den 29 maj. Varmt välkomna!

Den 12 mars 2016 släppte BatAAr sin första nya låt och musikvideo med nya sångaren Endigo, ALWAYS DIE YOUNG. Videon är filmad, ljussatt, stylad och mestadels regisserad av mig. Makeupen är gjord av Louise Jönsson och håret av Petri Valentin och Louise Jönsson. Effektmakeupen och rekvisitan till skräckscenerna är gjorda av Jessica Skogsberg. Videon är klippt av bandets ena gitarrist, Simon, och musiken är skriven av den andra, Patrik.