Under hela maj och juni i år kan ni se mina konstnärliga självporträtt på Scandinavian Photo i Mölndal! Vernissage 6 maj kl. 12-14. Jag kommer även att hålla ett föredrag om min verksamhet på Scandianvian Photo Expo 2017 i Mölndal den 13 maj, på uppdrag av Canon. Varmt välkomna!

Nyligen släpptes svenska art metal-bandet BatAArs nya musikvideo MALIGNITION, filmad av mig med min Blackmagic URSA Mini 4.6K. Storyscenerna spelades in i den fantastiska studion Lumiere'k i Tokyo och effekt-/stockmaterialet hemma i min studio i Göteborg. Under inspelningsdagen i Tokyo tog jag även bandbilderna till releasen av videon.

Just nu kan ni se denna reklambild som jag tagit för Clarion Hotel Post bakpå bussar i Göteborg! Bilden togs med bussens reklamyta i åtanke och reklamkampanjen handlar om årets presentkort som Post säljer inför jul, kallade Postklappar.

Se mina bilder på superyogin Johanna Andersson i en ny artikelserie på Sportamore.se! I varje artikel lär Johanna ut yogaövningar och mina bilder förtydligar hur de ska göras.

BatAArs nya musikvideo VREDE är ute nu! Den släpptes på bandets YouTube-kanal för några timmar sedan, för att knyta an till nyheterna om TEKKEN 7 på årets E3.
 

Just nu kan ni se mina konstfoton på Kollängens tingshus vid Kinnekulle! Jag, min syster Maria Lager och vår mormor Gerd Göran ställer ut på denna natursköna historiska plats t.o.m. den 29 maj. Varmt välkomna!

Den 12 mars 2016 släppte BatAAr sin första nya låt och musikvideo med nya sångaren Endigo, ALWAYS DIE YOUNG. Videon är filmad, ljussatt, stylad och mestadels regisserad av mig. Makeupen är gjord av Louise Jönsson och håret av Petri Valentin och Louise Jönsson. Effektmakeupen och rekvisitan till skräckscenerna är gjorda av Jessica Skogsberg. Videon är klippt av bandets ena gitarrist, Simon, och musiken är skriven av den andra, Patrik.

Lördagen den 21 november 2015 har jag vernissage på Galleri Kim Anstensen i Göteborg! Detta blir min första separatutställning på fyra år. Utställningen består av konstfoton och kommer att hänga t.o.m. den 3 december. Varmt välkomna!

Blå Stjärnan Akademin arbetar med utbildning och information om djursjukdomar och djursjukvård på uppdrag av Blå Stjärnans Djursjukhus. På Blå Stjärnan Akademins Facebook-sida publiceras regelbundet mina bilder och filmer från deras kongresser, kliniska kvällar och annat som de önskar dokumentera. Filmerna läggs även upp på Blå Stjärnan Akademins Vimeo-kanal och bilderna från den årliga kongressen används i kongressens programkatalog.

Inför BatAArs andra Japanturné, UNHOLY SPARK, stylade och fotade jag bandet iförda flera kläder och accessoarer specialdesignade av den amerikanska designern Michelle Überreste. Überreste har tidigare tävlat i Project Runway: Under the Gunn och designat för legendariska Lip Service. Det var en stor ära och glädje att få samarbeta med denna talang!